Lediga jobb

Dygnet runt, året om värnar Kustbevakningen liv, miljö och säkerhet till sjöss längs Sveriges kust. Vi ansvarar för miljöräddning till sjöss och sjöövervakning och är en del av samhällets krisberedskap.

För att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingar använder Kustbevakningen ett elektroniskt ansökningsformulär i samarbete med Offentliga Jobb AB för samtliga lediga jobb. Din ansökan hanteras av myndighetens personalkonsulter i samarbete med rekryterande chef. Uppgifterna sparas i enlighet med PUL (personuppgiftslagen), givetvis efter ditt godkännande.

Så söker du

Du söker jobbet genom länken i annonsen. Har du redan lagt in din CV på Offentliga Jobb kan du enkelt söka alla lediga tjänster vid Kustbevakningen. Om det är första gången du söker jobb hos oss genom Offentliga Jobb är det viktigt att du är så noggrann och tydlig som möjligt när du fyller i din ansökan/CV. Nästa gång du loggar in till ditt CV för att söka andra jobb hos oss behöver du bara uppdatera texten för ny ansökan.

Här listas våra lediga jobb:

  • Maskinist till Ks Karlskrona (KBV 003)

    Kustbevakningen region Sydväst söker två maskinister med placering vid kuststationen i Karlskrona (KBV 003). Anställningen är tidsbegränsad till och m....

  • Verksjurist

    Kustbevakningen söker två verksjurister till verksledningsstabens rättsenhet vid huvudkontoret i Karlskrona. En av tjänsterna är ett föräldravikariat ...