Nyheter: Materiel & teknik

Kustbevakningens nyheter hittar du under den huvudingång på webbplatsen där den hör hemma. Nedan finner du nyheter som sorteras in under området Materiel och teknik. Det är till exempel nyheter om Kustbevakningens fartyg, flygplan och nybyggnadsprojekt.

 • Flygplan uppifrån

  Nytt underhållsavtal för Kustbevakningens flygplan

  Kustbevakningen har tecknat ett nytt avtal för flygunderhåll som gäller för fem år med option på ytterligare två år. Nuvarande underhållskontrakt går ut den 31 december 2015.

 • Musik spelades under ceremonin

  Alla fartyg nu levererade

  Klockan 13:00 den 26 juni 2013 överlämnades KBV 316 under festliga former, i ett 28 grader varmt Tallinn, till Kustbevakningen.

 • Delar av leveransbesättningen

  KBV 315 levererad till Kustbevakningen

  Varvet Baltic Workboats på Ösel i Estland har lämnat över KBV 315 till Kustbevakningen. KBV 315 kommer under fredagen att korsa Östersjön för sin hemmahamn i Furusund.

 • KBV 033 levererades

  KBV 033 levererades

  Igår den 28 februari skrev Kustbevakningens Åke Dagnevik på, "Transfer of Possession", dokumenten som godkänner KBV 033 och ger Kustbevakningen fullt ansvar för fartyget.

 • KBV 003

  KBV 001-003 operativa

  Kustbevakningen får ofta frågor från allmänhet och media kring de nya fartygen KBV 001-003. Här beskrivs kortfattat den tekniska och operativa statusen för fartygen i dag.

Gå till nyhetsarkivet